WORKSHOPS & MASTERCLASSES

Systemisch organisatie atelier

Na een introductie op de systemische basisprincipes in organisaties, gaan we aan de slag met de casuïstiek van jou als deelnemer. Je leert jouw organisatie met een andere bril te bekijken en komt hoe dan ook met nieuwe inzichten thuis die je weer verder helpen in je dagelijks werk.

Doelgroep: leidinggevenden en (intern) adviseurs/projectleiders
o Kosten deelnemer met vraag: € 250,-
o Kosten representant: € 100,-

Eerstvolgende datum: 3 februari
Van 9.30- 13.30 inclusief lunch
Locatie: Omgeving Amsterdam/ Castricum

Masterclass Systemisch veranderen 

Voor deelnemers met een (kleine) basis in veranderkunde/ of het managen van veranderingen en die graag hun systemische blik willen ontwikkelen
- Wat zijn de principes van systemisch kijken?
- Hoe passen deze binnen de traditionele veranderaanpak?
- Welke interventies kun je doen?

Tijdens deze masterclass ga je het systeem echt ervaren aan de hand van organisatie casuïstiek vanuit de deelnemersgroep

Workshop systemische interventies die de veerkracht van de organisatie versterken

Ben jij benieuwd hoe je doormiddel van bepaalde ‘rituelen’ de veerkracht binnen jouw organisatie kan versterken? Of misschien wel kan herstellen? In een dag neem ik je mee in de meest krachtige interventies die je kunt doen in jouw organisatie of als leidinggevende. We staan stil bij de rituelen van:
- Verwelkomen van medewerkers
- Het erkennen van oorsprong en historie
- De natuurlijke ordening in organisaties en teams gebruiken/ herstellen
- Het afscheid binnen organisaties

Tijdens de workshop maak je kennis met de systemische basisprincipes en ervaar je aan den lijve hoe bepaalde rituelen en interventies ervoor kunnen zorgen dat binnen jouw organisatie dingen weer vanzelf gaan en mensen veerkrachtiger zijn. In de ochtend passeren een aantal thema’s de revue en met korte oefeningen leer je zelf deze interventies te doen. In de middag hebben we ruimte voor een tweetal organisatievragen van gast cliënten die we gezamenlijk zullen gaan bekijken. 

NEEM CONTACT OP

Made with ‌

Web Site Builder Software