OVER MIJ

‘Na mijn bedrijfskundige studie en een aantal jaren werkervaring, vond ik dat ik als organisatieadviseur tekort schoot. Interventies waren niet écht raak, vaak veerde een organisatie toch weer terug naar de oude gewoonten en patronen. Na verschillende omzwervingen, kwam ik uit bij het systemisch werk. Ik volgde opleidingen bij Els van Steijn en het Bert Hellinger instituut en hoefde niet verder te zoeken, niet nóg harder te werken en vond eindelijk een duurzame knop om organisaties van binnenuit te laten veranderen. ‘

De systemische elementen combineer ik met mijn bedrijfskundige en veranderkundige achtergrond. Zo geef ik invulling aan mijn missie om organisaties tot een fijne plek te maken waar vanuit ontspanning en plezier gewerkt mag worden.

Ik neem mijn kennis en ervaring mee, maar geloof ook vooral dat jij de expertise, kennis en ervaring hebt over jezelf, jouw organisatie of team. Jij weet en voelt dagelijks wat er speelt. Bovenal ben jij degene die het binnen jouw organisatiesysteem kan veranderen. Na een verkennend gesprek met mij, heb jij nieuwe inzichten waardoor je ZELF het verschil kunt maken. Vervolgens kijken we samen of één gesprek voldoende was, of dat er meer interventies nodig zijn.

Wil je meer weten over die interventies? Klik hieronder voor meer van mijn aanbod.


Waarom Meauve?

Mauve is een zachte kleur paars. Paars staat voor kracht, zelfvertrouwen, ambitie, dromen, spiritualiteit en transformatie. Ik geloof in de kracht van mensen en hoe waardevol zelfvertrouwen en veerkracht zijn voor leidinggevenden en in veranderprocessen. Daarnaast geloof ik in de kracht van het systeem en dat een kleine verandering bij één element, veel in beweging kan zetten. Daarnaast heeft Meauve een nadrukkelijke Franse slag, ooit ooit wil ik naar Frankrijk emigreren om daar een prachtige plek te hebben om mijn werk met individuen, teams en leiders verder voort te zetten. Wat ik nu binnen Meauve doe, is daar een belangrijke basis voor.

KLANTEN:

MARTHE VAN DER MOLEN

Marthe kijkt met een systemische blik naar organisatie- en leiderschapsvragen. Zo geeft ze invulling aan haar missie om organisaties tot een fijne plek te maken waar vanuit ontspanning en plezier gewerkt mag worden.CONTACT

Marthe@meauve-advies.nl
06-12991453


Designed with Mobirise ‌

Free HTML5 Website Creator